Βαθυσθέα

ΠΑΡΟΧΕΣ

Στο Βαθυσθέα έχουμε φροντίσει να παρέχονται στον επισκέπτη όλες οι απαραίτητες παροχές για μία άνετη, σύγχρονη και πολυτελή διαμονή σε αυτό. Έτσι παρέχεται δωρεάν ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση (Wi-Fi) στο διαδίκτυο (internet) για όλους τους επισκέπτες των κατοικιών, τόσο στις ίδιες τις κατοικίες όσο και στους κοινόχρηστους χώρους. Επιπρόσθετα, σε όλους τους εσωτερικούς χώρους έχουν τοποθετηθεί multi συστήματα ψύξης – θέρμανσης, καθώς και η κάθε κατοικία διαθέτει επίπεδη, δορυφορική και επίγεια τηλεόραση, cd player – ραδιόφωνο, μίνι μπαρ, σεσουάρ μαλλιών και χρηματοκιβώτιο.

Έχουμε φροντίσει για την ασφάλεια των οχημάτων σας και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας να διαμορφώσουμε ειδικό χώρο στάθμευσης (parking) μέσα στον χώρο του ξενοδοχείου μας, οποίος σας παρέχετε δωρεάν για τις ημέρες που θα διαμείνετε σε αυτό.

Ξενοδοχείο στην ΚύθνοΗ κουζίνα των κατοικιών διαθέτει όλα τα σκεύη οικιακού εξοπλισμού (Πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, κούπες για τσάι, κούπες για καφέ και φλυτζάνια για espresso καθώς και όλες τις απαραίτητες για τον επισκέπτη ηλεκτρικές συσκευές, ψυγείο, κουζίνα, εστίες καθώς και καφετέρια για Espresso.

Ξενοδοχείο στην Κύθνο

Με στόχο τη στήριξη της εγχώριας παραγωγής προϊόντων, όλα τα προϊόντα καλλωπισμού των κατοικιών είναι της Ελληνικής Εταιρίας Apivita η οποία προσφέρει μοναδικά καλλυντικά εξαιρετικής ποιότητας παραγόμενα από ελληνικά βότανα και διάφορα βιολογικά υλικά.

Ξενοδοχείο στην Κύθνο

Φροντίζουμε, χωρίς να σας ενοχλούμε, η καθαριότητα των κατοικιών να γίνεται σε καθημερινή βάση ενώ η αλλαγή των σεντονιών κάθε τρεις ημέρες.