Βαθυσθέα

Ορίων Θέα Θάλασσα

Η ανεξάρτητη παραδοσιακή κατοικία Ορίων, είναι 45 τ.μ. και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 2 έως 4 άτομα (2 ενήλικες – 2 παιδιά). Περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο καθιστικού με ανισόπεδη κουζίνα, δωμάτιο και πατάρι.

Στην κατοικία παρέχεται δωρεάν ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση (Wi-Fi) στο διαδίκτυο (internet) καθώς και κλιματισμός με ένα εξελιγμένο αυτόνομο σύστημα multi ψύξης όπως και ηλιακός θερμοσίφωνας.

Το καθιστικό της κατοικίας περιλαμβάνει δύο μοναδικής αισθητικής χτιστούς καναπέδες με στρώματα της εταιρείας Cocomat επιλεγμένο ειδικά για να ταιριάζει με την διακόσμηση του σπιτιού, επίπεδη δορυφορική και επίγεια τηλεόραση και CD player – ραδιόφωνο.

Στο υπνοδωμάτιο απαντάται διπλό χτιστό κρεβάτι με στρώμα της κορυφαίας εταιρείας Simmons Treca επιλεγμένο ειδικά για τους φιλοξενούμενους τους συγκροτήματος μας.

Το πατάρι της κατοικίας περιλαμβάνει έναν μοναδικής αισθητικής καναπέ με στρώματα της εταιρείας Cocomat επιλεγμένο, και αυτό ειδικά για να ταιριάζει με την διακόσμηση του σπιτιού, ακόμη υπάρχει ανοιχτή ντουλάπα και χρηματοκιβώτιο για την φύλαξη προσωπικών αντικειμένων.

Η κουζίνα της κατοικίας διαθέτει όλα τα σκεύη οικιακού εξοπλισμού πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, κούπες για τσάι, κούπες για καφέ και φλυτζάνια για espresso καθώς και όλες τις απαραίτητες για τον επισκέπτη ηλεκτρικές συσκευές, ψυγείο, κουζίνα, εστίες καθώς και καφετέρια για Espresso.

Το μπάνιο της κατοικίας είναι εξοπλισμένο με ντουζιέρα , καθρέφτη, σεσουάρ μαλλιών καθώς και με μοναδικά ελληνικά είδη καλλωπισμού της εταιρίας Ελληνικής εταιρείας Apivita.

Η κατοικία διαθέτει δική της βεράντα με σεζ λογνκ και τραπέζι για την απόλαυση της απίστευτης θέας του Αιγαίου Πελάγους τις ώρες με ήλιο και των χιλιάδων αστεριών τις νύχτες.